Hej på er!

Hej och välkommen!

En kort presentation,mitt namn är Bo och jag är tränare och även ordförande för vårat lokala fotbollslag. Jag delar mitt fotbollsintresse med hela min familj, min fru är medlem i föreningen och ansvarar för kassan och båda mina söner spelar i laget. Våran hund Pepsi är självklart även en trogen medlem hon skulle aldrig missa en match. Speciellt med tanke att hon är våran maskot, hon har en lagdräkt och allt. Vi har en match nu i helgen och det ska blir upp till 30 grader varmt på dagen enligt väderleksrapporten. Då detta inte är våran första match är vi alltid väl förbereda oavsätt väder och har alltid allt ifrån regnkläder, paraply till en silverduk åt Pepsi redo i bagagen.  För er som inte hört talats om en silverduk hund tidigare så är det en som man lägger över rutan på bilen, för att reflektera bort solstrålar ifrån själva bilen och på så sätt behålls kylan inne i bilen. Vi lämnar henne aldrig i bilen mer än ett par minuter men man kan aldrig vara för säker. Vi har även ett silvertäcke åt henne som kan ha på sig över lag dräkten, även denna hjälper henne hålla sig sval i värmen.

Träningen inför den stora matchen är i full gång och grabbarna är taggade. Dom är alla satta på ett strikt tränings- och kostschema. Och jag har gett dom alkoholförbud tills efter matchen. Haha lättare sagt än gjort när det kommer till ett gäng 18 åringar. Som inte gör något hellre än att vara ute och festa på helgerna, men tar dom sin träning och sitt lag på allvar så kommer dom kunna hålla sig ett par dagar.

Min fru och några fler medlemmar håller på att baka inför matchen som ska säljas innan under och efter matchen för att få in pengar. Dom har bakat närmare 300 kanelbullar och flera tårtor som tar upp hela vårat kök. Men det är det värt så länga vi får in tillräckligt till grabbarnas nya uniformer.  Gräsfläckar går bara bort så många gånger innan dom blir permanenta. Självklart kommer vi även sälja läsk och kaffe om så önskas. Allt donerat av en lokal sponsor som är ägaren utav en mataffär. Han har dessutom sponsrat oss med en grill fest efter matchen. Oavsett om dom vinner eller inte så har dom gjort sig förtjänta av en brak fest.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *