Winner takes it all ;)

Dom vann!

Där ser man hur hårt arbete verkligen kan löna sig. Killarna slog motståndare laget med 4-2, och inte nog med det så lyckades vi samla ihop betydligt mer än förväntat. Så deras nya dräkter är beställda, plus presentkort på fotbollsskor. Under styrelsemötet kom vi överens att grabbarna har gjort sig förtjänta av ett par nya dojor. Men det blir en överraskning tills nästa helg när vi ska ha våran klubbfest. Vi har klubbfest ett par gånger per år när killarna har vunnit en stor match eller serie. Vi har flera sponsorer inför festen så det mesta är redan förberett, så som mat och annat tilltugg. Jag kommer själv stå för drickat vilket är öl. Dom får inte dricka inför en match men nu när dom har vunnit hela serien och vi inte har några fler matcher den här säsongen, tyckte vi alla i styrelsen att dom har gjort sig väl förtjänta av några kalla öl. Som förening har vi en hel del regler som vi måste följa, så att gå till systemet är inte ett alternativ. Men det kommer jag inte låta stoppa mina killar ifrån  att få i sig några god öl till maten på festen. Så jag hittade en lösning, jag ska göra egen öl. Det här är självklart en vågad chansning då jag bara har gjort öl en gång tidigare, som i och för sig blev väldigt god. Men då det den gången endast var till mig själv var jag nog inte särskilt kritisk och nu har jag ett gott gäng på 40 personer som ska prova min hembryggda öl. Så pressen är hög men jag har Googlat mycket och dessutom köpte jag en bok om hembryggning när jag beställde mitt nybörjarkit, där alla tillbehören var inkluderade. Så länge jag är noggrann tror jag säkert att det kommer gå sin väg annars får killarna hålla sig till vatten stackarna. Jag skall allt rådfråga en vän till mig som jag vet sysslar med sin egna ölbryggning, för att se om han har några smarta råd han kan ge mig. Har jag tur kanske han till och med kan hjälpa mig med själva skapandet utav ölen, men vi får se vad han säger. Jag har ju turen på min sida att han är en supporter till laget och sällan missar en match. Inte omöjligt att jag slänger in en gratis biljett till nästa stora match om han är villig att hjälpa till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *