Gothia cup

Denna veckan befinner jag och hela laget oss på Gothia cup. Vi kommer delta i turneringen i äldsta klassen så det blir alltså Gothia cup för sista gången för grabbarna. Tidigare år har de skött sig ganska så hyfsat och vunnit några matcher och förlorat några så vi är helt klart positiva inför årets turnering.

Gothia cup är ju världens största ungdomsturnering i fotboll och något som både vi ledare och grabbarna ser fram emot varje år. I år så har vi ju även turen med att ha fantastiskt fint sommarväder, Göteborg från sin bästa sida helt klart. Gothia cup är ju även så mycket mer än bara fotbollsmatcher. Det är så mycket runt omkring med folkfesten, foodtrucks, tält med sponsorer, olika events m.m. Inte minst umgänget med alla andra deltagare, ledare och spelare från andra lag och från andra länder. Man träffar så otroligt mycket folk under denna veckan. Man gör upp planer för träningsmatcher med andra lag och man tar del av andra lags träningsmetoder och givetvis delar man med sig av sina egna erfarenheter. Tycker man lär sig nya saker varje år man befinner sig på Gothia cup, inte minst så kommer man närmare alla grabbarna i laget när man umgås så intensivt under en vecka.

Igår som var första dagen för oss så gick vi runt lite i eventområdet kring Heden. Kikade lite i de olika sponsortälten där det gick att delta i olika typer av events. Göta Energi hade t.ex. ett stort pussel som man skulle lägga på tid och klarade man det inom 2 minuter så fick man ett par stiliga gula solglasögon. Denna utmaningen var jag givetvis tvungen att prova och självklart så löste jag uppgiften inom tidsramen så att jag fick mig ett par fina brillor som jag nu glider runt med 😊. Passade även på att ta ett samtal med en av deras elrådgivare som stod i tältet och vi hade ett bra samtal om hur man ska lyckas få billig el. Det framkom att Göta Energi hade ett väldigt bra nykundserbjudande med en prisgaranti där man kan få pengar tillbaka om det inte blir billigare med Göta Energi som leverantör.

Ska ringa hem och be frugan skicka en bild på senaste elräkningen så ska jag ta med den till Göta Energis tält imorgon och be dem kika på den. Elrådgivaren lovade då att han med hjälp av dessa uppgifter skulle kunna ge mig ett elavtal som passar mig och min elförbrukning bäst. Det låter helt klart lovande tycker jag så det blir en ny tur till deras tält även imorgon.

Nu är det snart dags för en taktikgenomgång med laget innan avspark i vår första match, spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *