Då var man företagare

Som ni säkert kommer ihåg så beställde jag träningskläder och skor åt killarna som belöning för deras hårda arbete och vilket totalt fiasko det blev. En månad senare och fortfarande inget svar från leverantören angående när vi kan förvänta oss kläderna. Så jag kontaktade reklamationsverket som hjälpte mig häva köpet. Tur nog! För ju djupare jag grävde desto mer dynga hittade jag om leverantören. Det visade sig att jag hade hittat en riktigt lurendrejare.

Men skam den som ger sig, jag Googlade runt lite och efter ett tag hittade jag en leverantör av fotbollsartiklar i Spanien. Så jag beställde kläderna och skorna på nytt och den här gången fick jag dom på mindre än en vecka och dessutom till pang pris.

Detta fick mig fundera en hel del att det kanske inte skulle vara så svårt att sälja träningskläder själv med hjälp av denna leverantör. Jag nämnde det för min kontakt person på firman som tyckte det var en toppen idé. En av killarna som jag vet är väl insatt när det kommer till grafisk design hjälpte mig med en snygg hemsida, bilderna fick jag av leverantören och produkt texterna skrev jag själv.

Då jag är rätt känd inom coach världen, så fort det spreds att jag hade börjat sälja träningskläder började beställningarna rulla in. Det var förvånansvärt enkelt att få igång allt. Men vill jag någonsin ha råd att syssla med webbutiken och fotbollslaget på heltid, skulle jag behöva få in fler beställningar än i dagsläget.

Så jag började söka på digital marknadsföring och det var då jag hittade Redcarpet.se som verkligen är en marknadsföringsbyrå i världsklass. Dom sysslar med marknadsföring på Google, Facebook, Instagram och Youtube, vilket är helt perfekt för mitt nya företag. Jag måste få mer exponering för att verkligen sticka ut ifrån mina konkurrenter. Vilket inte är så svårt så länge jag fortsätter att leverera produkterna till kunderna, till skillnad från många av mina konkurrenter. Dom sysslar även med SEO vilket kommer hjälpa mig synas högre upp i det organiska flödet på Google. Just nu om man söker på företagsnamnet eller för den delen på fotbollskläder syns jag inte ens på första sidan. Men med Redcarpet ´s hjälp skall detta snart ändrats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *