TILL DELTAGANDE LAG


TURNERINGSINFOVälkommen till GöteborgSvenska Fotbollförbundet, Göteborgs Fotbollförbund och IF Warta hälsar samtliga lag än en gång varmt välkomna till Göteborg. För att underlätta er ankomst och vistelse hos oss följer här ett antal informationspunkter:

Anmälan vid ankomst

Samtliga lag (oavsett boende) skall vid ankomst anmäla sig. Anmälan görs vid ankomsten till Lundbystrandhallen vid vår informationsdisk. Informationsdisken öppnar kl. 16.00 på fredag.

I samband med anmälan kommer ni att tilldelas informationsmaterial innehållande ackrediteringskort (att hänga runt halsen), måltidskuponger, matchprogram, fördelning av omklädningsrum mm. Trasigt ackrediteringskort ersätts mot nytt vid uppvisande i informationsdisken i hallen.
Borttappat kort ersätts ej, nya kort kostar 500:-.
Ackrediteringskortet, ska alltid bäras, gäller som entré till Lundbystrandshallen och för att komma in i skolan samt till restaurangen.

Bagageförvaring fredag

Vi kan ordna bagageförvaring i skolan vid er ankomst.
Ring Roland Jonsson om Ni önskar det, tel. 076-103 66 59.

Parkering Lundbystrand

Det finns ett flertal parkeringar i området (mot betalning) men begränsat i omedelbar närhet av hallen. Observera att ett flertal platser i området är förhyrda.
Observera att hallen ligger innanför gränsen för Trängselskatt i Göteborg. Avgift tas ut fredag fram till 18:30.

Lag som kommer med tåg/flyg

Vid ev. förseningar eller andra frågor gällande transport från järnvägsstationen/flygplatsen till Lundbystrandshallen eller till Katrinelundsgymnasiet kontakta Roland Jonsson, transportansvarig, tel. 076-103 66 59.

Spelprogram/tävlingsinfo

Spelprogrammet återfinns på Svenska Fotbollförbundets/Göteborgs Fotbollförbunds hemsidor. Uppgifter gällande underlag, bollar finns beskrivet i tidigare information från SvFF/GFF.

Uppvärmning

Uppvärmning erbjuder vi i hall 5. OBS! Lagen står själva för ev. uppvärmningsbollar.

Transporter

Transporter mellan, Katrinelundsgymnasiet/Scandic Backa, och Lundbystrandshallen t o r sker med buss. Busstidtabeller finns på hemsidan och i informationsdiskarna på skolan och i hallen. Praktisk information kommer att komma på mail till de föreningar som väljer att utnyttja våra bussar.
De föreningar som valt annat boende sköter själva sina transporter.

Tävlingsjury

Tävlingsjuryn under slutspelet består av, Linn Brozén SvFF:s tävlingsgrupp, Håkan Lösnitz medlem i SvFF Futsal och Beachsoccerkommitté samt Mattias Persson från Göteborgs FF.

Protester

Protest ska ha inkommit senast inom 30 minuter från matchens slut, protestavgiften är 2000 kr som ska betalas kontant.

Tröjfärger

Bortalaget enligt spelprogrammet byter alltid vid liknande tröjfärg!
Västar för avbytare medtages av lagen själva.
För att underlätta planering av matchställ återfinns en förteckning här på hemsidan. Klicka på Tröjfärger i menyn till vänster.

Prisutdelning

Prisutdelning kommer att genomföras direkt efter respektive final.

Entré och matchprogram

Entré till en kostnad av 50 kr fredag, 50 kr lördag samt 60 kr söndag kommer att tas för publik. Ett kort för hela helgen finns också till en kostnad av 120:-. Spelare och ledare med ackrediteringskort har givetvis fritt inträde. Varje lag kommer kostnadsfritt att tilldelas matchprogram i samband med incheckningen.
Warta erbjuder möjligheten att betala entréavgiften via SWISH på 123 481 85 30

Försäljning

Två närbutiker finns på gångavstånd från skolan. Det finns även kiosk/café i Lundbystrandshallen.
Warta erbjuder möjligheten att betala inköp i kiosken via SWISH på 123 481 85 30

Information på Göteborgs Fotbollförbunds hemsida

All information om arrangemanget finns på Svenska Fotbollförbunds hemsida under Futsal SM eller här på www.futsal-sm-gbg.se.

Fotografering

Vi kommer att ha en fotograf på plats hela helgen och bilder kommer att läggas ut på vår hemsida.
Önskar ni ett lagfoto kan vi ordna det under fredagen.

Utcheckning från skolan

Skolan ska vara tömd senaste kl. 11.00 på söndag. Materialrum kommer att finnas i Lundbystrandshallen. Kontakta receptionen i hallen.

Omklädning i Lundbystrandshallen

Lämna inte kvar några värdesaker i omklädningsrummen. Arrangören ansvarar inte för värdesaker som lämnats kvar i omklädningsrummen.

Lycka Till!
Göteborgs Fotbollförbund